Επίλεξε εκείνον που θα επιλέγει πάντα εσένα

2020-05-04

Επίλεξε εκείνον που δεν θα σταματήσει ποτέ να επιλέγει εσένα παρά τις όποιες συνθήκες.

Επίλεξε εκείνον που δεν θα βαρεθεί ποτέ να μαθαίνει τον χάρτη του νου σου και τη γλώσσα των συναισθημάτων σου. Επίλεξε τον άνθρωπο που βρίσκει έναν τρόπο να κάνει τη σχέση σας να μοιάζει με μια ατέλειωτη ευδαιμονία.

Επίλεξε εκείνον που ενθουσιάζεται στη σκέψη σου, κάποιον που ονειροπολεί για την κοινή σας ζωή και δεν σταματά να κάνει σχέδια.

Επίλεξε εκείνον που δεν θα σταματήσει ποτέ να επιλέγει εσένα

Κάποιον που θα σε κάνει να νιώσεις ότι πιστεύει στις δυνάμεις σου, κάποιον που θα σε καθησυχάζει για την αξία σου όταν το χρειάζεσαι περισσότερο και στις μέρες που νιώθεις ότι δεν έχεις πια άλλες αντοχές.

Επίλεξε εκείνον που δεν θα αμφιβάλλει ποτέ για το τι σημαίνεις γι' αυτόν, κάποιον που πάντα βρίσκει το κουράγιο να σου εκφράζει τι νιώθει πραγματικά για εσένα - ακόμα κι αν είναι κάτι δυσάρεστο· είναι το πιο ειλικρινές.

Επίλεξε κάποιον που σου υπενθυμίζει τη σημασία σου, που σε ωθεί να βάλεις σε τάξη τις χαοτικές σου σκέψεις, που θέλει το καλό σου. Επίλεξε εκείνον που σε επιλέγει ξανά και ξανά χωρίς αμφιβολία.

Η αλήθεια είναι ότι όταν κάποιος μας επιλέγει, δεσμεύεται να μας αγαπά. Όταν κάποιος μας επιλέγει, μας γνωστοποιεί ποιες είναι οι προτεραιότητές του. Όταν κάποιος μας επιλέγει, μας λέει με τον τρόπο του: «Είμαι εδώ. Δεν πάω πουθενά. Είσαι ασφαλής. Δεν υπάρχει τίποτε που δεν μπορούμε να νικήσουμε, αρκεί να επιλέγουμε ο ένας τον άλλο». Η επιλογή εδώ σημαίνει αφοσίωση, είναι μια απλή και όμορφη υπόσχεση για τις δύσκολες μέρες.

Γι' αυτό, επίλεξε εκείνον που θα σε επιλέγει και δεν θα σταματά να το κάνει. Γιατί αξίζεις να εκτιμηθείς. Αξίζεις να αγαπηθείς. Αξίζεις να νιώσεις ασφαλής και αξίζεις την αφοσίωση. Τέλος, αξίζεις να επιλέγεσαι από κάποιον που πραγματικά ανυπομονεί να σε επιλέξει.

πηγη:enallaktikidrasi.com

Ανακαλύψτε ακόμα...

Το να αφήνεις το μακιγιάζ σου πάνω στο πρόσωπό σου όλη τη νύχτα δεν είναι τόσο αβλαβές όσο φαίνεται. Εκτός από το ότι θα καταστρέψεις το μαξιλάρι σου, μπορεί να βλάψεις την εμφάνισή σου. Ιδιαίτερα αν αυτό το κάνεις τακτικά, ενδέχεται να εκτεθείς σε ορισμένους σοβαρούς κινδύνους.

Είτε βάφεις τα μαλλιά σου στο σπίτι είτε πηγαίνεις σε κομμωτήριο, κάποια ποσότητα της βαφής μπορεί να καταλήξει στο δέρμα σου και το πιο πιθανό είναι να προκαλέσει λεκέδες στο μέτωπο, τα αυτιά, το λαιμό σου ή κάπου αλλού. «Η χρωστική ουσία στη βαφή μαλλιών έχει σχεδιαστεί για να διεισδύει στην εξωτερική επιδερμίδα των μαλλιών και να παραμένει εκεί,...

Κάθε γάμος έχει τις κακές στιγμές του, που ενδεχομένως να σας δημιουργήσουν αμφισβήτηση ως προς τη συμβατότητά σας ως ζευγάρι. Ενώ ορισμένες συμπεριφορές, όπως για παράδειγμα το κέρατο είναι προφανές ότι θα χαλάσει σχεδόν σίγουρα τη σχέση, άλλες κακές συνήθειες, φαίνεται ότι μπορούν να επηρεάσουν ακόμα και θετικά τη σχέση του ζευγαριού. Παρακάτω,...

Η διατροφή παίζει ουσιαστικό ρόλο τόσο στην συνολική υγεία μιας γυναίκας, όσο και στην ομορφιά της. Αν νομίζετε ότι μπορείτε να αποκτήσετε ένα υγιές δέρμα και έναν οργανισμό γεμάτο ενέργεια και ζωντάνια χωρίς την κατάλληλη διατροφή, τότε είστε γελασμένες. Η υγιεινή διατροφή είναι ένας από τους καλύτερους συμμάχους για ένα υγιές δέρμα και ένα...


Εγγραφή στο Newsletter

jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu