Μάσκα για έντονη ενυδάτωση


Θέλετε ένα έντονο ενυδατικό προϊόν που αποκαθιστά τη νεότητα του δέρματος;
Δοκιμάστε την εντατική ενυδατική μάσκα.
Το Maple sap και το Blue Agave επιλέχθηκαν για τη δύναμή τους να αναγεννήσουν κύτταρα του δέρματος * που συλλαμβάνουν νερό.
Το δέρμα ενυδατώνεται έντονα.
Αναγεννημένο, το δέρμα είναι όμορφο και αναζωογονημένο.
Η φόρμουλα δοκιμάστηκε υπό δερματολογικό έλεγχο.
* Δοκιμές in vitro

Ενεργό φυτό

Χυμοί λαχανικών που συλλαμβάνουν νερό
Ένας μοναδικός συνδυασμός φυτών για μακροχρόνια ενυδάτωση. Χαιρετίζοντας από τον Καναδά και το Μεξικό, το Maple Seva και το Blue Agave είναι γνωστά για την ικανότητά τους να συσσωρεύουν και να συγκρατούν μόρια νερού. Σε συνδυασμό με το Betaine, δημιουργούν μια δεξαμενή νερού * για την εξισορρόπηση της διαδικασίας ενυδάτωσης του φυσιολογικού και συνδυασμένου δέρματος.
* Δοκιμές in vitro

Τρόπος χρήσης

Απλώστε στο δέρμα δύο φορές την εβδομάδα. Αφήστε για 5 λεπτά και μετά αφαιρέστε την περίσσεια με δίσκο καθαρισμού.

Βάρος

75 ml

Πηγή: https://www.yves-rocher.ro/

Γνωρίστε περισσότερα ....

Εφαρμόζεται στο δέρμα το πρωί και το βράδυ, αποφεύγοντας το περίγραμμα των ματιών. Για επιπλέον άνεση και αποτελεσματικότητα, απλώστε σε αφθονία το βράδυ, έτσι ώστε να λειτουργεί σαν μάσκα νύχτας.

Οι ερευνητές της Cosmétique Végétale® έχουν συνδυάσει τη λεβάντα, γνωστή για τις καταπραϋντικές και προστατευτικές της ικανότητες, με το Shea Butter, επιλεγμένο για τις εξαιρετικές θρεπτικές του ιδιότητες. ® Εμπορικό σήμα καταχωρισμένο από τη Yves Rocher στη Γαλλία.

Απλώστε 1-2 φορές την εβδομάδα σε στεγνά χέρια. Κάντε μασάζ και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Μην εφαρμόζετε σε ερεθισμένο δέρμα ή δέρμα.


Ξεφυλλίστε το κατάλογο και γνωρίστε τα μοναδικά φυτικά καλλυντικά Yves Rocher & τις καταπληκτικές προσφορές !!!! 

Στην Yves Rocher θα βρείτε πάνω από 800 φυτικά καλλυντικά:- περιποίησης προσώπου- αντιγήρανσης- περιποίησης σώματος- μακιγιάζ & αρωμάτων.

Γυνακείος Ιστότοπος  Newsletter

jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu