Οδηγός αγοράς σαμπουάν

2020-12-12


Η ζωή ήταν πολύ εύκολη πριν από πενήντα χρόνια. Κυκλοφορούσαν δύο με τρία σαμπουάν στην αγορά, τα οποία κάλυπταν όλους τους τύπους των μαλλιών. Σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Κυκλοφορούν σαμπουάν για κάθε τύπο μαλλιών. Παρ όλα αυτά πολλές γυναίκες δεν καταφέρνουν να αγοράσουν το σωστό προϊόν. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Ας ξεκαθαρίσουμε λοιπόν τα πράγματα μια και καλή.

Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι γνωρίζεις τον τύπο των μαλλιών σου σε κάθε δεδομένη χρονική στιγμή. Για παράδειγμα τα μαλλιά σου μπορεί να μην έχουν κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια όλου του έτους, αλλά μπορεί να γίνονται ξηρά και εύθραυστα μόνο το χειμώνα. Από την άλλη μαλλιά που τα καταφέρνουν σε ψυχρότερες καιρικές συνθήκες μπορεί να γίνονται λιπαρά το καλοκαίρι.

Για ξηρά μαλλιά χρησιμοποίησε ένα σαμπουάν του προσφέρει μια ολοκληρωμένη εντατική θεραπεία ενυδάτωσης. Μια τέτοια επιλογή, είναι πολύ καλύτερη σε σύγκριση με ένα Coditioner. Για λιπαρά μαλλιά είναι καλύτερα να επιλέξεις ένα σαμπουάν με ουδέτερο PH. Πολλές χρησιμοποιούν σαμπουάν για μωρά.

Αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με την επιδερμίδα του κεφαλιού σου όπως για παράδειγμα ξηροδερμία η πιτυρίδα, τότε καλύτερα να χρησιμοποιήσεις σαμπουάν με φαρμακευτικές ιδιότητες. Αν μετά από καιρό εξακολουθείς να έχεις πιτυρίδα, τότε ζήτα από το φαρμακοποιό σου ένα σαμπουάν μυκητοκτόνο που να περιέχει κετοκοζανόλη.

Για προβλήματα όπως η αραίωση των μαλλιών υπάρχουν ένα σωρό φαρμακευτικά σαμπουάν τα οποία μπορούν να βοηθήσουν πολύ την κατάσταση. Μην διστάζεις, πήγαινε αμέσως στο δερματολόγο. Αυτός θα σου δώσει τα κατάλληλα φαρμακευτικά προϊόντα. Καλύτερα τώρα παρά αργότερα που το πρόβλημα θα έχει οξυνθεί.

Για συχνούς κολυμβητές ένα ειδικό σαμπουάν που θα αφαιρέσει τη συσσώρευση χλωρίου είναι απαραίτητο. Εξίσου επιζήμια για τα μαλλιά είναι και η υπερβολική έκθεση στον ήλιο οπότε φρόντισε να επιλέξεις ένα σαμπουάν με προστασία UV ή για να φορέσεις ένα καπέλο.

Πηγή: https://www.dynamikhgynaika.gr/

Ανακαλύψτε ακόμα...

Το να αφήνεις το μακιγιάζ σου πάνω στο πρόσωπό σου όλη τη νύχτα δεν είναι τόσο αβλαβές όσο φαίνεται. Εκτός από το ότι θα καταστρέψεις το μαξιλάρι σου, μπορεί να βλάψεις την εμφάνισή σου. Ιδιαίτερα αν αυτό το κάνεις τακτικά, ενδέχεται να εκτεθείς σε ορισμένους σοβαρούς κινδύνους.

Είτε βάφεις τα μαλλιά σου στο σπίτι είτε πηγαίνεις σε κομμωτήριο, κάποια ποσότητα της βαφής μπορεί να καταλήξει στο δέρμα σου και το πιο πιθανό είναι να προκαλέσει λεκέδες στο μέτωπο, τα αυτιά, το λαιμό σου ή κάπου αλλού. «Η χρωστική ουσία στη βαφή μαλλιών έχει σχεδιαστεί για να διεισδύει στην εξωτερική επιδερμίδα των μαλλιών και να παραμένει εκεί,...

Κάθε γάμος έχει τις κακές στιγμές του, που ενδεχομένως να σας δημιουργήσουν αμφισβήτηση ως προς τη συμβατότητά σας ως ζευγάρι. Ενώ ορισμένες συμπεριφορές, όπως για παράδειγμα το κέρατο είναι προφανές ότι θα χαλάσει σχεδόν σίγουρα τη σχέση, άλλες κακές συνήθειες, φαίνεται ότι μπορούν να επηρεάσουν ακόμα και θετικά τη σχέση του ζευγαριού. Παρακάτω,...

Η διατροφή παίζει ουσιαστικό ρόλο τόσο στην συνολική υγεία μιας γυναίκας, όσο και στην ομορφιά της. Αν νομίζετε ότι μπορείτε να αποκτήσετε ένα υγιές δέρμα και έναν οργανισμό γεμάτο ενέργεια και ζωντάνια χωρίς την κατάλληλη διατροφή, τότε είστε γελασμένες. Η υγιεινή διατροφή είναι ένας από τους καλύτερους συμμάχους για ένα υγιές δέρμα και ένα...
Μάθετε πρώτοι τα νέα!

Εγγραφή στο Νewsletter 💌❤💌❤

jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu