Πώς να μείνει αναλλοίωτο το μακιγιάζ μας όλη μέρα;

2020-04-26

Πώς μπορούμε να κρατήσουμε αναλλοίωτο το μακιγιάζ μας χωρίς να αφιερώνουμε επιπλέον, πολύτιμο χρόνο; Ποιο είναι το μυστικό για μακιγιάζ με διάρκεια όλη μέρα;

Η πρώτη λύση που βρίσκουμε δεν είναι άλλη από την εφαρμογή πούδρας. Σίγουρα η πούδρα σε ελεύθερη μορφή είναι προτιμότερη. Η κλασσική αυτή συνταγή, όμως, δεν είναι χωρίς κόστος. Όσο περισσότερη προσθέτουμε, τόσο πιο βαρύ & ασφυκτικό μοιάζει το μακιγιάζ μας.

Οπότε ποια είναι η λύση;

Η λύση είναι η εφαρμογή προϊόντων σε υγρή και κρεμώδη μορφή

Η φρεσκάδα που μας δίνουν τα κρεμώδη καλλυντικά, σίγουρα τα ανεβάζει ακόμα περισσότερο στην προτίμησή μας. Λόγω της σύστασής τους μπορούν να αντανακλούν καλύτερα το φυσικό φως, δίνοντάς μας την πολυπόθητη λάμψη της υγείας.

Για να είμαστε ακόμα πιο σίγουρες για τη διάρκεια του μακιγιάζ μας, μπορούμε να σετάρουμε ελαφρά κάποια από τα κρεμώδη προϊόντα με κάποιο αντίστοιχο σε πουδρένια μορφή. (π.χ. ρουζ)

Φυσικά, βασικός περιορισμός είναι η σειρά τοποθέτησής τους. Θα πρέπει να τα χρησιμοποιούμε αυστηρά πριν από οποιοδήποτε προϊόν πούδρας.

πηγη:https://www.govastileto.gr/

Ανακαλύψτε ακόμα...

Εφαρμόζεται στο δέρμα το πρωί και το βράδυ, αποφεύγοντας το περίγραμμα των ματιών. Για επιπλέον άνεση και αποτελεσματικότητα, απλώστε σε αφθονία το βράδυ, έτσι ώστε να λειτουργεί σαν μάσκα νύχτας.

Οι ερευνητές της Cosmétique Végétale® έχουν συνδυάσει τη λεβάντα, γνωστή για τις καταπραϋντικές και προστατευτικές της ικανότητες, με το Shea Butter, επιλεγμένο για τις εξαιρετικές θρεπτικές του ιδιότητες. ® Εμπορικό σήμα καταχωρισμένο από τη Yves Rocher στη Γαλλία.

Απλώστε 1-2 φορές την εβδομάδα σε στεγνά χέρια. Κάντε μασάζ και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Μην εφαρμόζετε σε ερεθισμένο δέρμα ή δέρμα.


Νewsletter

jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu