Πώς θα κρατήσετε τη σχέση σύμφωνα με το ζώδιο του συντρόφου σας;

2020-09-20

Σχέσεις: το πιο πονεμένο κομμάτι όλων μας. Ένα κομμάτι της ζωής μας που με την πάροδο του χρόνου, αργά και σταδιακά απελευθερώνεται ζητώντας όλο και πιο απλούς τρόπους έκφρασης.Οι σημαντικότερες σχέσεις μας είναι ίσως προκαθορισμένες από το πεπρωμένο μας.

Αν λοιπόν η σχέση μας είναι το άλλο μας μισό, θα βρούμε τον τρόπο να ξεπεράσουμε την κρίση. Διαφορετικά, περιμένουμε στη στάση για το επόμενο τρένο.

Πως περνάνε τα ζώδια την κρίση σχέσης και με ποιο τρόπο μπορείς να τον κρατήσεις αν πράγματι τον αγαπάς;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι παρορμητικό ζώδιο και δυστυχώς δεν έχει την υπομονή να διαχειριστεί θέματα που προκύπτουν, παίρνει γρήγορες και βιαστικές αποφάσεις. Δεν θα περιμένει την πρώτη κρίση στα 3 χρόνια, μπορεί να φύγει και από τον πρώτο χρόνο. Πρέπει να μάθει να δίνει ευκαιρίες γιατί κατά βάθος δεν θέλει να μείνει χωρίς σύντροφο. Πρέπει να παίρνει το χρόνο του να βλέπει τις καταστάσεις και με μια δεύτερη ματιά. Για να γίνει αυτό, πρέπει να έχει στο πλευρό του τον κατάλληλο άνθρωπο.

Αν ο σύντροφός σου είναι Κριός: Άστον να σε κυνηγήσει και μην φανείς τουλάχιστον στην αρχή εύκολη. Να είσαι ευγενική, χαρούμενη, υποχωρητική, να σε θαυμάζουν οι φίλοι του για την εμφάνιση και τα ταλέντα σου. Δίνει μεγάλη σημασία στο σεξ και στη χημεία. Δείξ'του πόσο σου αρέσει, κάν'του φιλοφρονήσεις και θα είναι πάντα στο πλευρό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Δύσκολα φεύγει ο Ταύρος από μια σχέση ακόμα και αν του έχει τελειώσει. Δεν παραδέχεται εύκολα την κρίση, δεν παίρνει την πρωτοβουλία να φύγει είτε γιατί δεν θέλει να χαλάσει τη βολή του είτε γιατί δεν αναλαμβάνει την ευθύνη. Μπορεί να δείχνει αποστασιοποιημένος, ανύπαρκτος, απαξιωτικός αλλά θα μείνει εκεί, στο ίδιο σπίτι με το ταίρι του.

Αν ο σύντροφός σου είναι Ταύρος: Βγάλε τον αισθησιασμό σου, δείξε σταθερότητα, δείξε πόσο αγαπάς την ομορφιά, την απόλαυση, την τέχνη, ότι ξέρεις να τον κάνεις να περνάει ωραία. Να είσαι ανοιχτή και εκδηλωτική στην αγάπη. Θα πρέπει να είσαι ειλικρινής μαζί του, να σέβεσαι αυτόν και την οικογένεια, να μην αντιδράς σε μια ήρεμη, αρμονικά χτισμένη ζωή. Βέβαια, θα πρέπει να του δείξεις πως ξέρεις να υπολογίζεις και το χρήμα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμος και κρίση είναι αδερφάκια από την πρώτη μέρα της σχέσης. Θέλει όλοι να ασχολούνται μαζί του και εκείνος πότε δείχνει το καλό και πότε το κακό του πρόσωπο. Έτσι λοιπόν η σχέση μαζί του περνά και ευχάριστα και ενδιαφέροντα διαλείμματα. Δεν διαχειρίζεται εύκολα τις κρίσεις, το βάρος πέφτει στο σύντροφό του και είναι στο χέρι του άλλου η απόφαση που θα παρθεί. Το σίγουρο είναι ότι μαζί του δεν θα πλήξεις.

Αν ο σύντροφός σου είναι Δίδυμος: Θα πρέπει να είσαι κοινωνική, ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, διανοητική, επικοινωνιακή, να βγαίνεις έξω με τις παρέες του, να είσαι έτοιμη για όλα, για αλλαγές-ανατροπές σχεδίων. Να είσαι έξυπνη, περίεργη, να παίζεις με το μυαλό του για να τον κρατάς πάντα σε εγρήγορση. Να έχεις χόμπι, στόχους, ανεξαρτησία, να ξέρεις τα πάντα για να τον έχεις και πάντα στο πλευρό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τι κρίση να περάσεις με τον Καρκίνο; Αφού γκρινιάζει συνεχώς και λύνει τα θέματά του επιτόπου!! Είναι χειριστικός, προσφέρει στο ταίρι του ηθική στήριξη, πέφτει πάνω στα προβλήματα του άλλου και τα αντιμετωπίζει μαζί του. Αν όμως περάσει κρίση, δύσκολα φεύγει από τη σχέση, σχεδόν ποτέ, επιμένει, υπομένει, μέχρι να ξεπεραστεί το θέμα, ειδικά αν υπάρχουν παιδιά και κοινά οικονομικά ή περιουσιακά.

Αν ο σύντροφός σου είναι Καρκίνος: Δείξ' του πως αγαπάς την οικογένεια και τα παιδιά. Δώστου συναίσθημα και στήριξη, να είσαι ειλικρινής και τίμια για να αισθανθεί ασφάλεια και σιγουριά. Άκου τα προβλήματά του, λάβε υπόψιν τα θέλω του και κάποιες προσωπικές του στιγμές. Αγκάλιασέ τον, γίνε λίγο ρομαντική, πες του πόσο τον εκτιμάς και θα τον έχεις για πάντα στο πλευρό σου.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων έχει δύναμη, θάρρος, σταθερότητα και βλέπει τις αλήθειες κατάματα. Δεν φεύγει εύκολα από τη σχέση, το παλεύει μέχρι τέλους, εξαντλεί όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτει γιατί σέβεται τις επιλογές του. Μόνο αν θιχτεί η αξιοπρέπειά του, όλα τελειώνουν και ειδικά αν ο λόγος της κρίσης είναι η απιστία. Αν αισθανθεί ότι τον εκμεταλλεύτηκες, έχει φύγει την ίδια στιγμή!

Αν ο σύντροφός σου είναι Λέων: Ιδανικά θα πρέπει να είσαι πλούσια, επιτυχημένη και όμορφη. Να είσαι αριστοκρατική, καλλιεργημένη, να έχεις στιλ, να ξέρεις να του συμπαραστέκεσαι στα δύσκολα. Να έχεις κοινωνικό κύκλο, να ξέρεις να περνάς καλά, να τον επαινείς, να τον θαυμάζεις. Να έχεις αυτοπεποίθηση, να αγαπάς τα παιδιά, να είσαι ζεστός άνθρωπος. Αν διαθέτεις πολλά από αυτά, ετοιμάσου για νύχτες πάθους και ατελείωτο σεξ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος δεν έχει συναισθηματικές εξάρσεις, δεν παραπονιέται εύκολα και συνήθως δεν δημιουργεί κρίσεις. Δεν κάνει εύκολα επίσης αλλαγές, δεν παίρνει εύκολα πρωτοβουλίες για χωρισμό. Προτιμά να έχει τη βολή του παρά να αντιμετωπίζει ένα σωρό άλλα θέματα πρακτικού τύπου, ακόμα και αν όντως υπάρχει πρόβλημα στη σχέση. Προτιμά το δρόμο του διαλόγου, θα ακούσει το ταίρι του προσεκτικά και θα βρει τη λύση ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα.

Αν ο σύντροφός σου είναι Παρθένος: Θα πρέπει να είσαι πρακτική, ορθολογίστρια, διανοούμενη, λιτή, οργανωμένη και κυρίως καθαρή. Συνέπεια και αξιοπιστία είναι προσόντα που επίσης θα εκτιμήσει. Αν έχεις αυτοπεποίθηση, αγαπάς τις αναλυτικές συζητήσεις, παίρνεις αποφάσεις και αγαπάς την υγιεινή διατροφή, τον έχεις κατακτήσει.

ΖΥΓΟΣ

Σε μια κρίση ο Ζυγός υποχωρεί, πηγαίνει με τα νερά των άλλων χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι χειριστικός και ότι δεν προσπαθεί να περάσει το δικό του. Αν δεν βρει την κατάλληλη γι' αυτόν σύντροφο, φεύγει γνωρίζοντας πως θα βρει κάτι άλλο στο δρόμο του. Αναζητά την τέλεια σχέση, τον τέλειο γάμο. Σε σχέσεις ζωής, δεν αφήνει να δημιουργηθεί κρίση, κάνει υπομονή, δέχεται καταστάσεις και προσπαθεί να τις αντιμετωπίσει.

Αν ο σύντροφός σου είναι Ζυγός: Θα πρέπει να είσαι κοινωνική, να αγαπάς την αρμονία και την ηρεμία. Να είσαι έξυπνη, όμορφη, με καλλιτεχνικά ταλέντα, υπομονετική, καλλιεργημένη. Αναζητά κατανόηση, συναίσθημα, ενθάρρυνση στα δύσκολα και δικαιοσύνη. Φυσικά, θα πρέπει να έχεις στιλ, να είσαι καλοντυμένη, να τον κολακεύεις για να τον έχεις πάντα στο πλευρό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός περνά συνεχώς υπαρξιακές κρίσεις μέσα του. Είναι υπομονετικός στην κρίση μιας σχέσης χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ψάχνει και κάτι άλλο, κάτι που να τον απομακρύνει από την πραγματικότητα. Είναι δύσκολος και σταθερός και δεν παίρνει εύκολα απόφαση για διαζύγιο. Αναγεννιέται μέσα από το σεξ, είναι το φάρμακο για τις δύσκολες στιγμές. Το πάθος, οι αγκαλιές, το συναίσθημα είναι τρόποι για να ξεχάσει τα πάντα.... μέχρι την επόμενη κρίση. Ο Σκορπιός πάντα συγχωρεί αλλά ποτέ δεν ξεχνάει.

Αν ο σύντροφός σου είναι Σκορπιός: Θα πρέπει να είσαι ειλικρινής, να έχεις δυνατό μυαλό και καρδιά και να μην φλερτάρεις με άλλους. Μην τον προσβάλλεις, μην τον προδώσεις ποτέ γιατί θα νιώσεις το κεντρί του. Φυσικά θα πρέπει να είσαι σέξι και έτοιμη για όλα, να έχεις αντοχές, δύναμη και να είσαι παθιασμένη με κάτι, αν όχι με αυτόν. Να αφήνεις να πλανάται ένα μυστήριο, κάτι που να μαντεύει, να τον προκαλείς και κυρίως να αντέχεις τα κυκλοθυμικά του ξεσπάσματα και την εξουσία του. Αν τα καταφέρεις, θα τον κάνεις δικό σου για πάντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν ο Τοξότης είναι σε νεαρή ηλικία, έχει φύγει με την πρώτη κρίση. Αν είναι λίγο πιο ώριμος, είναι πιο συνειδητοποιημένος και ανεκτικός. Βέβαια, δεν θα καθίσει να συζητάει με τις ώρες, θα φύγει μια εκδρομή για να αφήσει τα πράγματα να ηρεμήσουν λίγο. Δεν θέλει να χαλιέται με το οτιδήποτε. Είναι αισιόδοξος και καλοπροαίρετος και πιστεύει πως όλα θα τακτοποιηθούν με τον οποιοδήποτε τρόπο.

Αν ο σύντροφός σου είναι Τοξότης: Θα πρέπει να είσαι αυθόρμητη, ζωντανή, να πειραματίζεσαι, να είσαι αισιόδοξη, να του αφήνεις χώρο για να μην βαριέται. Αναζητά πνευματικότητα, φιλοσοφία, διανοητική περιέργεια. Αν δεν τα διαθέτεις αυτά, τότε θα πρέπει να έχεις χόμπι και ενδιαφέροντα. Να αγαπάς την ελευθερία, να ρισκάρεις, να είσαι ευέλικτη. Αν αγαπάς τη διασκέδαση, την κοσμική ζωή, τα ταξίδια και είσαι ειλικρινής, τότε θα τον έχεις στο πλευρό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μεγάλο θέμα για τον Αιγόκερω να τρίζουν τα θεμέλια της σχέσης του καθότι αυτό δεν έχει μόνο επιπτώσεις στη συναισθηματική σου ζωή αλλά και στον κοινωνικό του κύκλο. Δεν παίρνει εύκολα απόφαση διαζυγίου και ειδικότερα αν υπάρχουν παιδιά. Θα κάνει τα πάντα για να βγει από την κρίση με σκοπό να σώσει το prestige του, να διατηρήσει την εικόνα του και να μην στενοχωρήσει τους δικούς του ανθρώπους. Διαφυλάττει με κάθε τρόπο την οικογένεια.

Aν ο σύντροφός σου είναι Αιγόκερως: Θα πρέπει να έχεις φιλοδοξίες και στόχους, να είσαι αυθεντική, καλλιεργημένη, να έχεις κοινωνική θέση ή καλή επαγγελματική θέση. Να είσαι ζεστή, στοργική, οργανωμένη, σοβαρή. Θέλει χώρο και χρόνο για να διεκπεραιώνει τις υποχρεώσεις του. Αν είσαι επιτυχημένη, πιστή, ώριμη και δεν πέφτεις κατευθείαν στο κρεβάτι, θα τον δελεάσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι κρίση είναι πάλι αυτή; Θα την ψάξει πολύ διανοητικά ο Υδροχόος. Δεν φτάνει εύκολα στα άκρα. Μπορεί να φύγει για λίγο, να αφήσει την κατάσταση να εκτονωθεί και να επιστρέψει ζητώντας να δημιουργηθούν νέες βάσεις. Αν χωρίσει, κρατάει φιλικές σχέσεις, όμως το παλεύει για να μην συμβεί και φυσικά μόνο αν αξίζει τον κόπο να το κάνει.

Αν ο σύντροφός σου είναι Υδροχόος: Θα πρέπει να είσαι απρόβλεπτη, εγκεφαλική και ελεύθερο πνεύμα. Να είσαι ανεξάρτητη, κοινωνική και να διαθέτεις κάτι ξεχωριστό. Να θέλεις να μαθαίνεις νέα πρωτοποριακά πράγματα, να βγαίνεις με τους φίλους του. Να είσαι πάνω από όλα φίλη και μετά σύντροφος. Αν είσαι ανθρωπίστρια, έχεις χόμπι, του δίνεις ελευθερία, είσαι λίγο διαφορετική και δέχεσαι τις αλλαγές, θα τον κατακτήσεις!

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς δεν διαχειρίζεται εύκολα την κρίση. Του έρχεται ο ουρανός στο κεφάλι και μετά αρχίζει να ανακαλύπτει όλα τα ελαττώματα της σχέσης, υπάρχοντα και μη. Μπορεί να το ρίξει στις καταχρήσεις και να κλαίει για το χαμένο του όνειρο, για τον άνθρωπο που είχε επιλέξει ως σύντροφο μέχρι τα βαθιά του γεράματα.

Αν ο σύντροφός σου είναι Ιχθύς: Θα πρέπει να διαθέτεις ρομαντισμό και συναίσθημα για να ταξιδεύεις μαζί του νοητικά. Να προσπαθείς συνεχώς να τον κάνεις χαρούμενο, να είσαι πνευματική και ευέλικτη, να αντέχεις να τον στηρίζεις, να ξέρεις να κάνεις τη σχέση μαγική, ονειρική. Να έχεις κατανόηση, να τον ενθαρρύνεις και να ανταποκρίνεσαι στις ψυχικές του ανάγκες. Αν είσαι ευαίσθητη, ενδιαφέρουσα, μυστηριώδης, θα τον έχεις στο πλευρό σου.

Πηγή: https://www.govastileto.gr/


Ανακαλύψτε ακόμα...

Το να αφήνεις το μακιγιάζ σου πάνω στο πρόσωπό σου όλη τη νύχτα δεν είναι τόσο αβλαβές όσο φαίνεται. Εκτός από το ότι θα καταστρέψεις το μαξιλάρι σου, μπορεί να βλάψεις την εμφάνισή σου. Ιδιαίτερα αν αυτό το κάνεις τακτικά, ενδέχεται να εκτεθείς σε ορισμένους σοβαρούς κινδύνους.

Είτε βάφεις τα μαλλιά σου στο σπίτι είτε πηγαίνεις σε κομμωτήριο, κάποια ποσότητα της βαφής μπορεί να καταλήξει στο δέρμα σου και το πιο πιθανό είναι να προκαλέσει λεκέδες στο μέτωπο, τα αυτιά, το λαιμό σου ή κάπου αλλού. «Η χρωστική ουσία στη βαφή μαλλιών έχει σχεδιαστεί για να διεισδύει στην εξωτερική επιδερμίδα των μαλλιών και να παραμένει εκεί,...

Κάθε γάμος έχει τις κακές στιγμές του, που ενδεχομένως να σας δημιουργήσουν αμφισβήτηση ως προς τη συμβατότητά σας ως ζευγάρι. Ενώ ορισμένες συμπεριφορές, όπως για παράδειγμα το κέρατο είναι προφανές ότι θα χαλάσει σχεδόν σίγουρα τη σχέση, άλλες κακές συνήθειες, φαίνεται ότι μπορούν να επηρεάσουν ακόμα και θετικά τη σχέση του ζευγαριού. Παρακάτω,...

Η διατροφή παίζει ουσιαστικό ρόλο τόσο στην συνολική υγεία μιας γυναίκας, όσο και στην ομορφιά της. Αν νομίζετε ότι μπορείτε να αποκτήσετε ένα υγιές δέρμα και έναν οργανισμό γεμάτο ενέργεια και ζωντάνια χωρίς την κατάλληλη διατροφή, τότε είστε γελασμένες. Η υγιεινή διατροφή είναι ένας από τους καλύτερους συμμάχους για ένα υγιές δέρμα και ένα...

Η ζωή ήταν πολύ εύκολη πριν από πενήντα χρόνια. Κυκλοφορούσαν δύο με τρία σαμπουάν στην αγορά, τα οποία κάλυπταν όλους τους τύπους των μαλλιών. Σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Κυκλοφορούν σαμπουάν για κάθε τύπο μαλλιών. Παρ όλα αυτά πολλές γυναίκες δεν καταφέρνουν να αγοράσουν το σωστό προϊόν. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Ας ξεκαθαρίσουμε...

Ένα πλεονέκτημα του να φτιάξετε σπιτική κρέμα νύχτας είναι ότι είστε ελεύθερες να συμπεριλάβετε τα συστατικά της επιλογής σας. Έτσι, οι γυναίκες με συγκεκριμένες ανάγκες (υπερβολικά ξηρό, λιπαρό ή ευαίσθητο δέρμα) μπορούν να φτιάξουν τις κατάλληλες κρέμες για τις δικές τους ανάγκες. Οι κρέμες νύχτας θεωρούνται ότι είναι περισσότερο ενυδατικές...

Οι κρέμες αδυνατίσματος λέγεται ότι βοηθούν στην τοπική καύση του λίπους επειδή διευκολύνουν τη διαδικασία αυτή με διάφορους τρόπους. Από την άλλη πλευρά αρκετοί ισχυρίζονται ότι οι κρέμες αδυνατίσματος δεν λειτουργούν με ικανοποιητικό τρόπο ή τουλάχιστον δεν κάνουν όλα όσα υπόσχονται. Όπως και να έχει, μια καλή κρέμα αδυνατίσματος μπορεί να σας...

Οι ψυχρότερες καιρικές συνθήκες του φθινοπώρου και του χειμώνα επηρεάζουν άμεσα την επιδερμίδα του σώματός μας. Ο κρύος και ξηρός καιρός μπορεί να έχει "ολέθριες" συνέπειες στο δέρμα κάνοντάς το εξαιρετικά ξηρό. Καταπολεμήστε την ξηρότητα του δέρματος στο σώμα με μερικές "φυσικές θεραπείες" και απαλλαγείτε μια για πάντα.

Οι περισσότερες γυναίκες θα ήθελαν να ξέρουν τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν να ελέγξουν την λιπαρότητα της επιδερμίδας τους. Για πολλές μάλιστα είναι πιο επιτακτικό επειδή η λιπαρότητα της επιδερμίδας τους μπορεί να τους δημιουργεί και άλλα προβλήματα. Έτσι αν μια γυναίκα θέλει να απομακρύνει την λιπαρότητα από την επιδερμίδα του προσώπου...

Όσο κι αν σας εκπλήσσει στο άκουσμά της, υπάρχει πράγματι μια συνταγή για... σπιτική τερακότα! Παρασκευάζετε στο άψε σβήσε, με βρώσιμα συστατικά, και μπορεί να φέρει τα όμορφα αποτελέσματα μακιγιάζ που φέρει και η τερακότα του εμπορίου. Κάντε μια - δυο απόπειρες προσαρμόζοντας και αναπροσαρμόζοντας τις αναλογίες των συστατικών. Και μάλλον θα...

Όλοι κάποια στιγμή της ζωής μας έχουμε προσβληθεί, ακούγοντας διάφορα για το άτομό μας, τη «μάνα» μας, έναν άδικο χαρακτηρισμό ή βρισιά. Ανάλογα με την ψυχολογική φάση, αλλά και τον χαρακτήρα μας, άλλοι ανταποδώσαμε, πιαστήκαμε στα χέρια, παρεξηγηθήκαμε ή απλά δε δώσαμε σημασία.

Υπάρχει λόγος που ο καθένας μας βρίσκεται στη γη. Το ταξίδι του Ήλιου στα 12 ζώδια έρχεται να δώσει την απάντηση, αντιπροσωπεύοντας την εξέλιξη της ψυχής μέσα από μια διαφορετική κάθε φορά προσωπικότητα.

Αν έχετε παρατηρήσει ότι τα μαλλιά σας «πετάνε» ή δεν στρώνουν καλά τότε μην τα ρίξετε στο καινούριο σας κούρεμα, στην υγρασία, τη διατροφή ή το στρες. Μπορεί να ευθύνεται κάτι άλλο: το σαμπουάν που χρησιμοποιείτε.

Ο χυμός του πεπονιού σε βοηθάει να αδυνατίσεις με υγιεινό τρόπο, συνεισφέροντας στην αποβολή των κατακρατημένων υγρών αλλά και στην αντιμετώπιση της φλεγμονής, αν προσθέσεις, δε, και λίγο λεμόνι μέσα θα δημιουργήσεις ένα συγκλονιστικό σπιτικό αδυνατιστικό ρόφημα!

Οι απόψεις διίστανται πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Αρκετές γυναίκες πιστεύουν πως πρέπει να κοιμούνται με σουτιέν για να μην χαλαρώσει το στήθος τους και άλλες όχι. Ποια είναι όμως η σωστή άποψη; Τι λένε οι ειδικοί; Ο ύπνος με σουτιέν μπορεί τελικά να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού;

«Σπάει» το δέρμα, «ανοίγει» και εμφανίζονται γραμμές με κόκκινο χρώμα που σταδιακά ασπρίζει και γίνεται ουλώδης ιστός. Οι ραγάδες ταλαιπωρούν όλο και περισσότερες γυναίκες -αλλά και άντρες- που θέλουν να τις ξεφορτωθούν! Μάθετε πώς μπορείτε να τις προλάβετε ή να βελτιώσετε την όψη τους.

Το σαπούνι είναι απαραίτητο για την καθημερινή καθαριότητα του σώματος, αλλά και του προσώπου σας. Γιατί λοιπόν να μην δημιουργήσετε το δικό σας φυσικό σαπούνι, το οποίο και πιο οικονομικό θα είναι και θα προέρχεται από τα χεράκια σας... Δείτε τα υλικά και την συνταγή.

Το τέλειο αψεγάδιαστο σώμα είναι το όνειρο κάθε γυναίκας, δυστυχώς όμως το τέλειο συνήθως δεν υπάρχει, και αυτό διότι ακόμα και στην προσπάθεια μας να αποκτήσουμε τους γλουτούς και την επίπεδη κοιλιά που τόσο πολύ επιθυμούμε, δημιουργούνται κάποια μικρά σημάδια, οι ραγάδες. Σε μερικά σώματα έχουν μεγάλη έκταση και σε άλλα όχι, ενώ μπορούν να...

Σε όλες μας έχει συμβεί να γυρίζουμε στο σπίτι μας από τη βραδινή έξοδο και να πηγαίνουμε κατευθείαν για ύπνο χωρίς να λάβουμε υπόψη μας ότι είμαστε βαμμένες. Αλλά αυτή η κακή συνήθεια δεν θα κάνει χάρη στο δέρμα σας για πολύ. Εδώ σας έχουμε μερικές συμβουλές για να διατηρείτε την επιδερμίδα σας αψεγάδιαστη.


Newsletter

jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu